Benvinguts a la Clínica Dental Armengol

Horari : Dilluns - Divendres || 09:30 - 13:00 i 16:00 - 20:00

Política de privacitat

AVÍS LEGAL

JOSEP MARIA ARMENGOL compleix amb els requisits establerts en la Llei 34/2002, de l’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, així com en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) i amb aquesta finalitat ha creat el següent Avís Legal.

INFORMACIÓ

JOSEP MARIA ARMENGOL té el seu domicili a Barcelona:

C/. Pep Ventura, 17. 1er 2a Figueres (17600)
972 670 629
clinicadentalarmengol@hotmail.es

CONDICIONS GENERALS D’ÚS

L’usuari de la pàgina web accepta plenament i sense reserves les disposicions incloses en aquest Avís Legal, en la versió publicada per JOSEP MARIA ARMENGOL, en el mateix moment en el qual l’usuari accedeix a la pàgina web.

La pàgina web d’JOSEP MARIA ARMENGOL pot ser visitada lliurement i l’usuari es compromet a utilitzar els seus continguts i serveis de conformitat amb la llei, la moral, els bons costums i el present Avís Legal. A aquest efecte, l’usuari s’abstindrà d’utilitzar la pàgina web amb finalitats o efectes il·lícits, prohibits i lesius dels drets i interesos de tercers.

JOSEP MARIA ARMENGOL no es responsabilitza dels errors i omissions, dels continguts de la Web o altres continguts, als quals es puguin accedir a través de la mateixa, ni dels danys derivats de la utilització de la Web, ni per qualsevol actuació realitzada sobre la base de la informació que en ella es facilita.

JOSEP MARIA ARMENGOL ni garantitza l’absència de virus o altres elements lesius, que poguessin causar danys o alteracions en el sistema informàtic, en els documents electrònics o en els fitxers de l’usuari de la Web; ni respon dels danys i perjudicis, que aquests elements poguessin provocar a l’usuari o a tercers.

La Web té caràcter merament informatiu, per la qual cosa el seu contingut podrà ser modificat, ampliat o suprimit en qualsevol moment, sense previ avís.

ALEJANDRO PEINADO VERDÚ es reserva el dret d’actualitzar els continguts de la pàgina web i eliminar-los, així com de limitar i impedir l’accés als mateixos, ja sigui temporal o definitivament, sense prèvia notificació.

Tots els drets de propietat industrial i intel·lectual del lloc web i dels seus continguts (textos, imatges, dissenys, creativitats, software, codi font) pertanyen a JOSEP MARIA ARMENGOL. Tots els noms comercials, marques o signes diferents de qualsevol classe de continguts en aquest web site estan protegits per llei i queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública i transformació, total o parcial, sense l’autorització expressa d’JOSEP MARIA ARMENGOL.

Política de Privacidad

INFORMACIÓN BÁSICA SOBRE PROTECCIÓN DE DATOS

Responsable 

JOSEP Mª ARMENGOL ROFES

Finalidad       

Gestión de su consulta/solicitud remitida a través de nuestra página web

Legitimación 

Su consentimiento expresado por la marcación del check box

Destinatarios

No se cederán datos a terceros, salvo obligación legal

Derechos       

Acceder, rectificar y suprimir los datos así como otros derechos, como se explica en la información adicional

 

INFORMACIÓN ADICIONAL SOBRE PROTECCIÓN DE DATOS

¿Quién es el Responsable del tratamiento de sus datos?

Identidad:      JOSEP Mª ARMENGOL ROFES

Dir. Postal:     Avda. Països Catalans, 1-3  2n F – 17820 Banyoles (Girona)

Teléfono:        972 58 13 53

Correo electrónico:  clinicadentalarmengol@hotmail.es

¿Con qué finalidad tratamos sus datos personales?

En JOSEP Mª ARMENGOL ROFES tratamos la información que nos facilitan nuestros usuarios para atender sus consultas y comentarios, así como en su caso mantener el contacto para informarle sobre nuestros productos/servicios.

¿Por cuánto tiempo conservaremos sus datos?

Los datos personales proporcionados se conservarán en todo caso mientras exista una relación comercial, y durante el plazo máximo establecido en Normativa aplicable a partir del fin de ésta.

¿Cuál es la legitimación para el tratamiento de sus datos?

La base legal para el tratamiento de sus datos es la prestación de su consentimiento a través de la marcación del check box que Vd. podrá revocar en cualquier momento.

¿A qué destinatarios se comunicarán sus datos?

No se comunicarán sus datos a terceros. No se prevén transferencias a terceros países.

¿Cuáles son sus derechos cuando nos facilita sus datos?

Cualquier persona tiene derecho a obtener confirmación sobre si en JOSEP Mª ARMENGOL ROFES estamos tratando datos personales que les conciernan, o no.

Las personas interesadas tienen derecho a acceder a sus datos personales, así como a solicitar la rectificación de los datos inexactos o, en su caso, solicitar su supresión cuando, entre otros motivos, los datos ya no sean necesarios para los fines para los que fueron recogidos.

En determinadas circunstancias, los interesados podrán solicitar la limitación del tratamiento de sus datos, en cuyo caso únicamente los conservaremos para el ejercicio o defensa de reclamaciones.

En determinadas circunstancias y por motivos relacionados con su situación particular, los interesados podrán oponerse al tratamiento de sus datos. JOSEP Mª ARMENGOL ROFES dejará de tratar los datos, salvo por motivos legítimos e imperiosos, o el ejercicio o la defensa de posibles reclamaciones.

Asimismo, en determinadas circunstancias y cuando sea técnicamente posible, los interesados tienen derecho a que los datos personales se transmitan directamente a otro responsable a solicitud suya.

Para el ejercicio de estos derechos, dirija un escrito a: Avda. Països Catalans, 1-3  2n F – 17820 Banyoles (Girona) o clinicadentalarmengol@hotmail.es, acompañado de copia de su DNI.

De igual modo, puede ponerse en contacto con la Agencia Española de Protección de Datos, especialmente cuando no haya obtenido satisfacción en el ejercicio de sus derechos.